MENUKAART

Onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn.

Onze keuken is doorlopend open vanaf 10h00 (op zaterdag zelfs vanaf 09h00) en de laatste bestelling vertrekt om 21h00 naar de keuken. Op die manier kunnen wij u steeds een perfecte service garanderen zodat u op het einde van uw bezoek tevreden naar huis gaat.

Dagelijks voorziet onze chef ook een lunchmenu bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. Vraag er naar!

 

 

Suggestiemenu

Lunchmenu € 28 p.p 

Lunchmenu 2 gangen (enkel tijdens de lunchservice)

voorgerecht + hoofdgerecht

Suggestiemenu 3 gangen € 42 p.p

VOORGERECHT

Gerookte paling met asperges

of

Sint -Jacobsnoot

#

HOOFDGERECHT

Parelhoen

of

Schelvis

#

DESSERT

Gewokte aardbeien 

Suggesties

Voorgerechten

  • Asperges op Vlaamse wijze 3st.
  • Asperges met scampi’s 3st.
  • Vitello Tonato.
  • Gerookte paling met asperges.
  • Sint – Jacobsnoot 

Hoofdgerechten

  • Asperges op Vlaamse wijze 5st.
  • Asperges met scampi’s 5st.
  • Parelhoen.
  • Lamsvlees.
  • Schelvis.

Ontbijten

Onze ontbijten zijn verkrijgbaar van 10h00 tot 11h30 zaterdag vanaf 9h00

 

  • Snel ontbijt.
    Boerenbrood.
    Huisgemaakte confituur en choco.
    Spiegelei of omelet met of zonder spek.
    Croissant.
    Koffie of thee.
  • Huiselijk ontbijt.
    Boerenbrood.
    Vers fruitsap.
    Gemengd beleg.
    Spiegelei of omelet met of zonder spek.
    Croissant.
    Zelfgemaakte choco en confituur.
    Yoghurt met fruit, coulis en muesli.
    Koffie of thee.
  • Luxe ontbijt.
    Glas champagne Canard-Duchene.
    Vers fruitsap.
    Gemengd uitgebreid beleg.
    Toast Huis van Hoof met zalm.
    Croissant.
    Zelfgemaakte choco en confituur.
    Yoghurt met fruit, coulis en muesli.
    Warme drank naar keuze.
  • Kinderontbijt (tot 9j)
    Appelsap
    Omelet natuur met brood.
    Croissant.
Lunch

 Onze lunchgerechten zijn verkrijgbaar van 12h00 tot 17h00

 

  • Dagelijks bereidt onze chef een lunchmenu, bestaande uit een voor en hoofdgerecht. 

  • Broodje Huis van Hoof.
    Gerookte zalm – ei – grijze garnalen.
  • Toast gerookte zalm.
    Gerookte zalm – rode uit – granaatappel – olijfolie.
  • Croque gegrilde kip.
    Gegrilde kip – brie – rode pesto.
  • Steak Tartaar.
    Rund – kappertjes – rode uit – balsamico – kwartelei.
  • Artisanale garnaalkroketten 2st. 
    Garnalen – wakame – salade.
  • Artisanale parmezaankroketten 2st. 
    Parmezaan – salade – citroen.
  • Rundscarpaccio. 
    Rund – parmezaan – tomaat – balsamico – pijnboompitten.
  • Spaghetti op zuiderse wijze.
    Zongedroogde tomaat – olijf – basilicum – parmezaan.
  • Groetelasagne.
    Seizoensgroeten.
  • Salade warme brie.
    Brie – appel – honing – noten – gekonfijt fruit.   
  • Salade Kip Scampi.
    Salade – appel – curry vinaigrette. 
  • Scampi Huis van Hoof .
    Appel – tomaat – room.
  • Aardappel in de schil.
    Grijze garnalen – aardappel – zure room.
Namiddag - iets zoet of iets hartig

Verkrijgbaar van 15h00 tot 17h00

Iets zoet

  • Gebak van de dag
  • Brusselse wafel met suiker
  • Brusselse wafel met slagroom
  • Brusselse wafel Huis van Hoof 
  • Pannekoek met suiker 
  • Pannekoek Dame Blanche 
  • Glaasje Ijs Astrid

Iets hartig

  • Aperobordje Huis Van Hoof
  • Gemengde olijven 
  • Bordje Manchego
  • Bordje gerijpte ham
  • Huisbereide Focaccia toast
  • Kaasbordje Van Tricht
A la carte

Voorgerechten

  • Artisanale garnaalkroketten.
    Garnalen.- zoete aardappel – wakamé.
  • Oesters. 
    Creuse – 3 stuks.
  • Carpaccio van rundsvlees.
    Parmezaan – tomaat – balsamico – pijnboompitten.

Hoofdgerechten

  • Vol au vent deluxe.
    Kip – gehakt – garnalen – mousseline. 
  • Filet pur.
    Keuze uit: pepersaus – bearnaise – champignonsaus
  • Gebakken zeetongfilet.
    Zeetong – tartaar – tuinkers.
  • Vegetarische ravioli.
    Pasta – prei – tomaat – pepers.
  • Mixed Grill.
    5 soorten vlees – aardappel in de schil – pikante saus.
Nagerechten
  • Dame Blanche Deluxe.
    Roomijs – chocolade – meringue – slagroom.
  • Crème brûlée.
    Vanille – room – suiker.
  • Coupe Colonel.
  • Kaastaart.
  • Kaasbordje Van Tricht.