MENUKAART
Onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn.
Onze keuken is doorlopend open vanaf 10h00 (op zaterdag zelfs vanaf 09h00) en de laatste bestelling vertrekt om 21h00 naar de keuken. Op die manier kunnen wij u steeds een perfecte service garanderen zodat u op het einde van uw bezoek tevreden naar huis gaat.
Dagelijks voorziet onze chef ook een lunchmenu bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. Vraag er naar!
Suggestiemenu
Lunchmenu € 28 p.p
Lunchmenu 2 gangen (enkel tijdens de lunchservice)
voorgerecht + hoofdgerecht
Suggestiemenu 3 gangen € 42 p.p
VOORGERECHT
Gerookte paling met asperges
of
Sint -Jacobsnoot
#
HOOFDGERECHT
Parelhoen
of
Schelvis
#
DESSERT
Gewokte aardbeien
Suggesties
Voorgerechten
- Asperges op Vlaamse wijze 3st.
- Asperges met scampi’s 3st.
- Vitello Tonato.
- Gerookte paling met asperges.
- Sint – Jacobsnoot
Hoofdgerechten
- Asperges op Vlaamse wijze 5st.
- Asperges met scampi’s 5st.
- Parelhoen.
- Lamsvlees.
- Schelvis.
Ontbijten
Onze ontbijten zijn verkrijgbaar van 10h00 tot 11h30 zaterdag vanaf 9h00
- Snel ontbijt.
Boerenbrood.
Huisgemaakte confituur en choco.
Spiegelei of omelet met of zonder spek.
Croissant.
Koffie of thee. - Huiselijk ontbijt.
Boerenbrood.
Vers fruitsap.
Gemengd beleg.
Spiegelei of omelet met of zonder spek.
Croissant.
Zelfgemaakte choco en confituur.
Yoghurt met fruit, coulis en muesli.
Koffie of thee. - Luxe ontbijt.
Glas champagne Canard-Duchene.
Vers fruitsap.
Gemengd uitgebreid beleg.
Toast Huis van Hoof met zalm.
Croissant.
Zelfgemaakte choco en confituur.
Yoghurt met fruit, coulis en muesli.
Warme drank naar keuze. - Kinderontbijt (tot 9j)
Appelsap
Omelet natuur met brood.
Croissant.
Lunch
Onze lunchgerechten zijn verkrijgbaar van 12h00 tot 17h00
-
Dagelijks bereidt onze chef een lunchmenu, bestaande uit een voor en hoofdgerecht.
- Broodje Huis van Hoof.
Gerookte zalm – ei – grijze garnalen. - Toast gerookte zalm.
Gerookte zalm – rode uit – granaatappel – olijfolie. - Croque gegrilde kip.
Gegrilde kip – brie – rode pesto. - Steak Tartaar.
Rund – kappertjes – rode uit – balsamico – kwartelei. - Artisanale garnaalkroketten 2st.
Garnalen – wakame – salade. - Artisanale parmezaankroketten 2st.
Parmezaan – salade – citroen. - Rundscarpaccio.
Rund – parmezaan – tomaat – balsamico – pijnboompitten. - Spaghetti op zuiderse wijze.
Zongedroogde tomaat – olijf – basilicum – parmezaan. - Groetelasagne.
Seizoensgroeten. - Salade warme brie.
Brie – appel – honing – noten – gekonfijt fruit. - Salade Kip Scampi.
Salade – appel – curry vinaigrette. - Scampi Huis van Hoof .
Appel – tomaat – room. - Aardappel in de schil.
Grijze garnalen – aardappel – zure room.
Namiddag - iets zoet of iets hartig
Verkrijgbaar van 15h00 tot 17h00
Iets zoet
- Gebak van de dag
- Brusselse wafel met suiker
- Brusselse wafel met slagroom
- Brusselse wafel Huis van Hoof
- Pannekoek met suiker
- Pannekoek Dame Blanche
- Glaasje Ijs Astrid
Iets hartig
- Aperobordje Huis Van Hoof
- Gemengde olijven
- Bordje Manchego
- Bordje gerijpte ham
- Huisbereide Focaccia toast
- Kaasbordje Van Tricht
A la carte
Voorgerechten
- Artisanale garnaalkroketten.
Garnalen.- zoete aardappel – wakamé. - Oesters.
Creuse – 3 stuks. - Carpaccio van rundsvlees.
Parmezaan – tomaat – balsamico – pijnboompitten.
Hoofdgerechten
- Vol au vent deluxe.
Kip – gehakt – garnalen – mousseline. - Filet pur.
Keuze uit: pepersaus – bearnaise – champignonsaus - Gebakken zeetongfilet.
Zeetong – tartaar – tuinkers. - Vegetarische ravioli.
Pasta – prei – tomaat – pepers. - Mixed Grill.
5 soorten vlees – aardappel in de schil – pikante saus.
Nagerechten
- Dame Blanche Deluxe.
Roomijs – chocolade – meringue – slagroom. - Crème brûlée.
Vanille – room – suiker. - Coupe Colonel.
- Kaastaart.
- Kaasbordje Van Tricht.