BEDRIJVEN

 

Huis Van Hoof ontvangt met plezier zakenlui van bedrijven uit de brede regio rond Mechelen, maar ook van ver daarbuiten. Parkeren kan schuin tegenover onze zaak in Q-park Lamot.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een snelle en dagverse zakenlunch. Onze chef voorziet telkens een voor- en hoofdgerecht. Slechts een beperkte tijd? Geen enkel probleem: vermeld dit al even bij uw reservatie of bij het binnenkomen.

Ook voor uw zakendiners kan u bij ons terecht. Elke maand is er een nieuw suggestiemenu waarbij u kan kiezen voor 3, 4 of 5 gangen.   A la carte is natuurlijk ook mogelijk. Tot slot hebben we ook een mooie selectie wijnen, vraag naar onze kaart.

Op de eerste verdieping beschikken wij tevens over een ruime vergaderzaal ‘De Livingruimte’. Deze is voorzien van de nodige faciliteiten: 

      • WiFi
      • Groot scherm
      • Printer

Stuur een mail naar wim@huisvanhoof.be voor beschikbaarheden en voorwaarden.

Een lunch of diner op maat voor een personeels- of klantenevent, een recepte voor uw zakenrelaties, … ook dat is allemaal mogelijk. Neem contact via wim@huisvanhoof.be en dan maken we een afspraak om dit te bespreken bij ons ter plaatse, zodat we.u meteen ook even een korte rondleiding kunnen geven.